Færgerne

Fra havnebyen Hirtshals, kun 5 km fra Tornby Strand Camping, sejler færgerne fra Colorline og Fjordline til Norge. Smyrilline sejler til Island og Færøerne.

Hvis du er på vej til, eller fra færgerne, kan du tage en tryg overnatning i vores hytter, værelser eller på campingpladsen. Så er du sikker på at nå færgen og kan køre sikkert videre, udhvilet den næste dag. Skal du nå en tidlig færge er vores bom åben i god tid før afgang.

Vi har åbnet for check in til den sidste færge ankommer. Sommer helt til kl. 23:00. Ved forsinkelser på rejsen, ligger vi din nøgle frem ved informationen,hvis du har bestil hytte/værelse. Der er pladser uden for bommen til campingvogn og autocampere

Maskot på tornby strand camping

Færgerne

Fra havnebyen Hirtshals, kun 5 km fra Tornby Strand Camping, sejler færgerne fra Colorline og Fjordline til Norge. Smyrilline sejler til Island og Færøerne.

Hvis du er på vej til, eller fra færgerne, kan du tage en tryg overnatning i vores hytter, værelser eller på camping. Så er du sikker på at nå færgen og kan køre sikkert videre udhvilet den næste dag. Skal du nå en tidlig færge er vores bom åben i god tid før afgang.

Vi har åbnet for check in, til den sidste færge ankommer. Sommer helt til kl. 23:00. Ved forsinkelser på rejsen, ligger vi din nøgle frem ved informationen,hvis du har bestil hytte/værelse. Der er pladser uden for bommen til campingvogn og autocampere

Maskot på tornby strand camping

Colorline

colorline tornby strand camping ferie i danmark og norgeFra Hirtshals til Kristiansand og Larvik
Color Line A/S

Færgeterminalen Norgeskajen 2
9850 Hirtshals

Billetkontor

Tlf: 99 56 19 00

www.colorline.dk

Smyril line

Tornby strand camping Smyrilline ferie på færøerne og islandFra Hirtshals til Færøerne og Island. Afgang/ankomst: Tirsdag (sommer) og Lørdag (hele året)
Smyril line

Container Kajen 4
9850 Hirtshals

www.smyrilline.dk

Fjord line

Fjordline tornby strand camping ferie i Danmark og NorgeFra Hirtshals til Kristiansand, Langesund, Stavanger og Bergen.

Fjordline har nogen af de mest moderne færger. De nye gasdrevne færger overholder alle nye regler vedr. brændstof og meget lidt forurening.

Fjord Line

Containerkajen 4

DK-9850 Hirtshals
Telefonnummer: 97 96 30 00

E-mail: booking@fjordline.dk

www.fjordline.dk