Udflugtsmål

Tornby Strand Camping ligger godt som base til de mange udflugtsmål i Nordjylland. Oplev alle de dejlige attraktioner og udflugtsmål i naturen. Det er let at komme til og fra pladsen. Tag på oplevelse i Nordjylland. Der er ikke langt til Skagen, Aalborg øst eller vestkysten.

Maskot på tornby strand camping

Udflugtsmål

Tornby Strand Camping ligger godt som base til de mange udflugtsmål i Nordjylland. Oplev alle de dejlige attraktioner og udflugtsmål i naturen. Det er let at komme til og fra pladsen. Der er ikke langt til Skagen, Aalborg øst eller vestkysten.

Maskot på tornby strand camping

Rubjerg knude fyr

rubjerg knude fyr fyrtårn nordjylland
Der er et besøg værd hver gang man besøger Nordjylland at se Rubjerg knude fyr. Fyret står på skrænten til Nordsøen og klitten der rejser sig op bag fyret. I efteråret 2019 flyttede Murermester Kjeld fyret 70 meter længere væk fra skrænten, for at beskytte fyret for at styrte i havet. Campingferie ved vestkysten er rig på natur og oplevelser. www.rubjergfyr.dk

Nordsøen Oceanarium

Nordjyllands største seværdighed
En af de største oplevelser i området er Nordsøen Oceanarium. Tag en tur under havets overflade og se og lær om Nordsøen´s fisk og liv. Oceanariet byder på alt omkring livet i og omkring Nordsøen. Det er et meget spændende og lærerigt miljø på museet. Tag hele familien med, et besøg varer i gennemsnit 3-5 timer. Du kan købe billetter på campingpladsen med rabat.

Se mere om oplevelsen her: Nordeuropas største akvarium

Grenen

Skagen og grenen hvor kattegat og skagerak mødes

Tag på udflugt til Grenen som er det nordligste af Danmark. Her slår Skagerak og Kattegat bølgerne sammen og de 2 have mødes. Det er muligt at gå ud til Grenen eller køre med sandormen.

Der er fra campingpladsen kun ca. 45-50 minutters kørsel til Skagen og Grenen

Hirtshals fyr

Hirtshals fyr madpakkehus

Hirtshals fyr kan besøges. Her er mulighed for at komme op i fyret og se ud over området. Der er madpakkehus til fri benyttelse, i en af bygningerne. Ved fyret ligger også Bunkermuseet 10. batteri.

Fårup sommerland

Faarup sommerland attraktion i nordjylland

Fårup sommerland er en af Nordjylland og Danmarks største forlystelses parker. Her er underholdning for hele familien. Parken ligger helt ude i skoven og næsten alle forlystelser er gratis når du har betalt for entre. Der er også stort vandland.

Ørnereservatat

trækfugle i skagen, nordjylland

Hvis du ikke kan finde ørne i naturen, kan du tage en tur i Ørnereservatet.
Du kan gyse over de benhårde og stolte majestæter på Ørnereservatet, hvor deres fascinerende jagt teknikker præsenteres for publikum. Det ligger mellem på hovedvejen til Skagen, mellem Tversted og Aalbæk. www.eagleworld.dk

Aalborg Zoo

aalborg zoo i nordjylland

I Aalborg ca. 45 minutters kørsel fra campingpladsen finder du Aalborg zoo. En zoo med plads til dyrene og stor Savanna. Parken har åbent hele året og i julemåneden er der ekstra hyggeligt med lys og aftenåbent.

Mårup Kirke

Mårup kirke lå på skrænten til Vesterhavets ved Mårup, nord for Løkken. Kirken er fjernet og i dag står kun sokkel og noget af kirkegården tilbage. Besøg stedet og se hvordan havet tager stykke for stykke af landet.

Fun Park Hirtshals

fun farm udflugt med børn

Fun Park Hirtshals er en udflugt med oplevelser med mange forskellige dyr og aktiviteter. Her er mulighed for at spise vild .. ja vilde dyr som vildsvin, kronhjort og andet. Du kan se mere og arrangementer samt kalender for vild aften her: Fun Park Hirtshals

Bangsbo fort

bangsbo fort bunkermuseum

Er du historisk interesseret er det måske en ide at tage på udflugt i de Nordjyske bunkermuseer. Der er flere muligheder bl.a. Bangsbo fort, 10. batteri i Hirtshals, Hanstholm museums center og langs hele kysten ligger der mange bunkers.

10. Batteri Hirtshals

10. batteri bunkermuseum i Hirtshals

Ved Hirtshals fyr ligger 10. batteri. Det er et åbent anlæg fra 2. versendkrig som kan besøges hele døgnet. Museums bunker er åben i fyrets åbningstider. Inde i Hirtshals by og nord for Hirtshals ligger også mange bunkers fra krigen. Der er mulighed for omvisning og bunker fortælling med bl.a. Nordjyllands historiske museum.

Museumscenter Hanstholm

museumscenter hanstholm en del af historien

Vil du en tur længere væk fra Hirtshals og se på bunkers er der langs hele kysten spor af Atlantvolden. ca. 1.5 times kørsel fra Hirtshals, ved Hanstholm er der et stort anlæg med museum.

Den tilsandede kirke

Er du på udflugt til Skagen kan du lige før Skagen se den tilsandede kirke. Der er kun tårnet tilbage af kirken oplev hvordan sandflugten dækker landet.

Råbjerg mile

Vandremilen et besøg værd

Er du på tur til Skagen skal du huske at se Vendsyssels store ørken. Tag på udflugt til Sahara i Danmark. Der er sand så langt du kan se i Danmarks største vandremile.

Rubjerg gamle kirkegård

rubjer knude fyr sandflugt kirke

Når du alligevel skal se Rubjer knude fyr så bør du besøge Rubjerg gamle kirkegård. Den lidt syd for Rubjerg Knude fyr og stedet hvor Rubjerg gamle kirke lå. Kirken blev fjernet på grund af kraftig sandflugt. Kirkegården ligger tilbage og du kan bl.a. finde en gravsten med Willum Hansen der døde iflg gravstenen den 31. april 1877… det var det år der var 31 dage i april ?. læs hele historien og mere om stedet her: Rubjerg Kirke