Aktiviteter og oplevelser for børn og os andre

For de små: Børnevenlig campingplads der byder på mange muligheder for aktiviteter for børnene. Her er tid til familieferie for børnefamilien eller tur med bedsteforældre og børnebørn. Her er altid plads til børnene. Stor legeplads, pool inde og ude, stor boldbane og meget mere af det der skal til på en børnevenlig campingplads.

Maskot på tornby strand camping

Aktiviteter og oplevelser for børn og os andre

For de små: Børnevenlig campingplads der byder på mange muligheder for aktiviteter for børnene. Her er tid til familieferie for børnefamilien eller tur med bedsteforældre og børnebørn. Her er altid plads til børnene. Stor legeplads, pool inde og ude, stor boldbane og meget mere af det der skal til på en børnevenlig campingplads.

Maskot på tornby strand camping

Børn på camping

camping med børn

Børn har altid nogle at lege med når du tager på camping. Camping med børn eller børnebørn er altid ferie med glæde. Glæd jer over at børn de trives på campingpladser også hvis vejret er dårligt. På en regnvejrsdag kan der hygges med spil, brætspil, kortspil eller hyg jer med børnene når regnen trommer på taget.

Det er hyggeligt at få hjælp til opvaske og madlavning af børnene når i er på camping. Kom væk fra de daglige rutiner og vær sammen, er en af campinglivets glæder.

Legepladsen

Vores store legeplads har 2 hoppepuder, legehus, vippedyr, børne gynger, redegynger og 2 store legestativer et for de mindste og et for de lidt større mindste børn.

Der er masser af sandkasse og legepladsen har børnevenlige borde og bænke til børn og voksne.
Legepladsen ligger centralt inde på campingpladsen.

Indendørs swimmingpool

campingplads feriecenter med indendørs swimmingpool

Vores indendørs swimmingpool er opvarmet til mellem 24 – 28 gr. Her er børne bassin til de mindste og boblebad til de større. Der er kun adgang for børn hvis der er en voksen med. Dette er af hensyn til sikkerheden for børnene.

Gratis for dem der bor på campingpladsen. Men når den udendørs pool åbner koster den indendørs 15.-
Entre 50,- hvis du har gæster der ikke bor på campingpladsen. For at tage hensyn til vores egne gæster på pladsen, er der kun adgang for dem der bor på campingpladsen.

Svimmingpool udendørs

Campingplads med udendørs svømmepøl nordjylland tversted hirtshals

Dejlig udendørs svømmepool som er opvarmet med solvarmeanlæg. Der er afsnit for de små med vanddybde 0-50 cm. Der er en rutche bane og masser af solsenge. Poolen er åben fra midt juni til midt august alt efter vejret.
Det er ikke tilladt at benytte poolen uden en voksen.

Entre: Gratis hvis du bor på pladsen og 50,- hvis du har gæster der ikke bor på pladsen. Kun adgang for dem der bor på campingpladsen.

Fodboldbanen

feriecenter nordjylland med fodboldbane

Vi har masser af plads inde på campingpladsen. Der er boldbane, beachvolley net og badminton net.
På boldbanen er der bænke til at slappe af på. Fodboldkamp hver aften i mange dage i højsæsonen.

Minigolf

minigolf sjov underholdning på campingplads hirtshals tversted løkken lønstrup

Ved indkørslen til campingpladsen ligger vores minigolf. Du er velkommen til at bruge banen selv om du ikke bor på campingpladsen.
Køller og bolde kan lejes i butikken eller informationen.

Skoven

Skoven forår efterår vinter sommer

Tornby Klitplantage ligger lige ved siden af campingpladsen. Her kan du opleve den dejlige natur, søer, vandløb og muligvis se nogle af de vilde dyr og livet i skoven. Tag mor og far med og du kan samle kogler og andre ting fra skoven. Der er afmærket cykelruter og vandrestier.

Stranden

Tornby Strand er blandt de bedste af Vestkystens badestrande. Sommer eller andre tider på året er det altid dejligt at tage på stranden. Der er blåt flag og i sommermånederne er der livreddere på stranden. Der er børnevenligt område, som er bilfrit.

Bordtennis

Bordtennisbord på pladsen foran den store servicebygning. Har du ikke bat og bolde med, kan du låne bat og bolde i informationen.

Alle børnene

Fordelen ved at campere, med børn, er at børnene altid har nogen, at lege med. Der er altid andre børn på legepladsen eller ved svømmepoolen. Så er det bare at nyde børnenes leg mens du slapper af i godt selskab med de andre forældre og campister.

Aktiviteter

Vi har løbende aktiviteter for børn på campingpladsen. Se i på facebook eller opslag på campingpladsen. Vi har f.eks. Rundboldturnering, Fodboldturnering, Aktiviteter i Trampes Hule, Trampe går tur på pladsen. Bål med snobrød eller pandekager.

Fun Park Hirtshals

Kan du li´dyr…. så er et besøg på Fun Parken et hit. Parken ligger 1,5 km fra campingpladsen og her er der masser af børnevenlige aktiviteter og dyr.
Du kan købe billetter med rabat i informationen.

Nordsøen Oceanarium

Kun 6 km fra campingpladsen ligger Nordsøen Oceanarium. Her kan du opleve fiskene fra havet omkring os og klumpfiskene i Nordeuropas største akvarium. Det er altid et imponerende og lærerigt besøg værd, for børn og voksne. Billetter med rabat og ekspeditionpas kan købes i campingpladsens reception. www.nordsoenoceanarium.dk

Butikken på campingpladsen

I butikken kan der købes slik, is, sodavand, slush ice, chips, morgenbrød og andre gode ting til børn og voksne.

Du kan se åbningstider her: Åbningstider butik

Bålplads

aktiviteter for børn bålplads på camping snobrød

På bålpladsen er der aktiviteter med snobrød, pandekager og andre aktiviteter omkring bålet. Vi laver løbende aktiviteter ved bålet Se aktivitetskalender her: Kalender

Ludo

Ludo kæmpe aktivitet på campingferien

Du kan gratis låne kegler og terning i informationen, til vores kæmpe ludo. Dejlig børnevenligt spil for hele familien.

Legerum

aktiviteter for børn i sommerferien

Vores legerum ligger i Trampes hule. (den gamle pejsestue)

Der er “legeborg” med lille rutschebane, Airhockey, male/tegne hjørne. Vores aktiviteter med børnene foregår også i Trampes Hule.

Hvis i vil holde fødselsdag eller spise flere sammen må i også gerne benytte Trampes Hule.

Ferie med børn det er camping.

Vi har alle været på campingferie hvor der er masser af børn. Det er fordi det er dejligt at være forældre og barn på en campingplads. Børnene kan lege ude og få masser af frisk luft og venner. Det er trygt og sikkert på campingpladserne i Danmark. Børnene lærer at omgås andre børn fra mange forskellige lande og steder i Danmark. Der er god mulighed for motion og lange ture med mor og far eller bedsteforældre.

Fastliggere med børn

Når du er fastligger på en campingplads har du og dine børn eller børnebørn store muligheder for at få mange gode venner. Der er et godt sammenhold mellem børnene og alder har ikke den store betydning. På en campingplads lærer børnene at lege med de andre børn.

Ferie i Nordjylland med børn

På ferie i Nordjylland med børn, så har du alle chancer for at få en god ferie. Der er mange dejlige oplevelser lige uden for campingvognen eller lige uden for campingpladsen, i nabolaget, eller i sommerlandet tæt ved campingpladsen. Ved vores plads er der b.la Nordsøen oceanarium hvor børn og dig selv kan lære meget om naturen og livet i havet. Fårus sommerland, fun park. Der er gratis oplevelser på stranden i skoven ved Hirtshals fyr eller Rubjerg knude fyr.