Hytteferie, familiehytter og simple overnatninger i værelser

Hos os kan du overnatte i hytter og værelser. Vi har 18 hytter af forskellig standard og typer, med plads for op til 6 personer. 13 af hytterne er med toilet og bad og 5 campinghytter uden. Du kan benytte vores gratis faciliteter i toiletbygning, nær ved hytterne.

Hytterne kan lejes for en enkelt dag eller længere periode til en dejlig hytteferie i Nordjylland.

Vi tilbyder også transitværelser eller hytter for en enkelt overnatning i stedet for en hotelovernatning f.eks. hvis du er på vej til eller fra færgerne i Hirtshals.

Vi har åbent hele året så mange af campinghytterne kan lejes hele året. Også i vinterperioden.

Hytteferie, familiehytter og simple overnatninger i værelser

Hos os kan du overnatte i hytter og værelser. Vi har 18 hytter af forskellig standard og typer for op til 6 personer. 13 af hytterne er med toilet og bad og de andre uden. Du kan benytte vores gratis faciliteter i toiletbygning, nær ved hytterne.

Hytterne kan lejes for en enkelt dag eller længere periode til en dejlig hytteferie i Nordjylland.

Vi tilbyder også transitværelser eller hytter for en enkelt overnatning istedet for en hotelovernatning f.eks. hvis du er på vej til eller fra færgerne i Hirtshals.

Vi har åbent hele året så mange af campinghytterne kan lejes hele året. Også i vinterperioden.

Maskot på tornby strand camping
dsc01087
Billede-hytte-6-familiehytte-B
dsc01056
hytte-78-udevendigt
Hytte som dobbeltværelse hotel Hirtshals
Campinghytte tornby strand camping hjørring kommune
billig overnatning i værelse på campingplads
Hotelværelse Hirtshals 4 personer familie
glampingtelte på campingplads hirtshals, løkken, skagen
Ferie i telt danmark

Udlejning af hytter, værelser. telte og campingvogne

Har du ikke campingvogn eller telt, så behøver du ikke at finde et hotel, du kan leje en hytte, på vores campingplads i Nordjylland. Du kan bruge campingpladsens faciliteter, og alle fordelene ved at være på en campingplads. Der er dejlige forhold for både børn og voksne. Vores indendørs svømmehal (1.4-1.10) er også for alle vores hyttegæster. Der er udendørs pool som er åbent i sommermånederne.

Hytterne kan lejes for en eller flere dage (i nogle uger i højsæson dog kun 7 dage) Skal du med færgen fra Hirtshals til Norge, Færøerne eller Island ligger campingpladsen kun ca. 5 minutters kørsel fra færgehavnen. Mange af vores hytter og værelser, ligger uden for bommen så du kan ankomme sent eller afrejse tidligt.

Hotel eller campingplads?

Når du lejer en hytte på en campingplads får du dit eget hus, med egen terrasse og have møbler, så er der lidt afstand til naboen og du har naturen lige uden for døren. I alle hytter er der køkken så du kan selv lave din mad. Der er i mange af vores hytter toilet og bad. Har du børn med kan de benytte faciliteterne, legeplads, swimmingpool og hurtigt finde nye legekamerater. Hvis i rejser som par har vi hytter indrettet som hotelværelse med dobbeltseng og eget badeværelse, men stadig med køkken og egen terrasse med have møbler. Her kan du overnatte istedet for et hotel tæt ved Hirtshals i Nordjylland

Vores hytter er af forskellig indretning og standard. Vi har både med eller uden eget badeværelse, simple værelser til 2 og hytter med plads til 6 personer. Mange af vores udlejnings hytter har dobbeltseng og alle hytter har vand og eget køkken.

I en hytte/feriehus på en campingplads i Nordjylland, har i masser af muligheder for børn, legeplads, boldbane, swimmingpool og butik direkte på campingpladsen. Der er legekamerater lige uden for døren.

Tag på hytteferie i Nordjylland

I vores lille hjørne af det nordlige vendsyssel kan du nyde områdets dejlige natur, på alle årets tider. Vi har åbent hele året også om vinteren. Du kan bruge hytterne som sommerhus/feriehus når du skal på ferie eller weekend i Nordjylland. Beliggende tæt ved Hirtshals 5 km, Hjørring 12 km, Lønstrup 17 km, Løkken 26 km, Skagen 50 km, Aalborg 60 km, Frederikshavn 42 km. Blokhus 46 km.