Glampingtelte og campingvogne til udlejninge

 

Glamping hvad er det?

Glamping er sammensat af glamour og camping = glamping. Hvad der er glamour er svært at definere, da vi alle er forskellige. Vores “Glampingtelte” er safaritelte, opstillet og klar til brug. I safariteltet opleves en helt speciel hyggelig stemning. Her er plads til parret som vil ud i naturen, men stadig vil have lidt luksus. Her er plads til familien som ikke gider at slæbe alt udstyret med selv. Her starter ferien når du ankommer, uden kamp med stænger og opsætning af campingudstyr.

Vil du nyde campinglivets glæder uden at have eget udstyr så kan du hos os leje et færdigt opstillet telt med rigtige senge. Vi har 3 typer telte – familie telt, safari telt og et lille 2 personers spidstelt. Alle telte har fast gulv, boksmadrasser som senge, “køkken”, køleskab og meget andet.

Vi lejer også campingvogne ud. Vores campingvogne er fastliggere vogne vi lejer ud.

Kontakt os på mail eller 98977877

Glampingtelte og campingvogne til udlejninge

Glamping hvad er det? Vil du nyde campinglivets glæder uden at have eget udstyr så kan du hos os leje et færdigt opstillet telt med rigtige senge. Vi har 2 typer telte – familietelt og safaritelt. Alle telte har fast gulv, boksmadrasser som senge, “køkken”, køleskab og meget andet.

Vi lejer også campingvogne ud. Vores campingvogne er fastliggere vogne vi lejer ud.

Kontakt os på mail eller 98977877

Maskot på tornby strand camping
glampingtelte på campingplads hirtshals, løkken, skagen
Ferie i telt danmark
Simpel overnatning shelter telt Tornby hirtshals
hvor kan jeg leje en campingvogn

Udlejning af Glampingtelte, familietelte, campingvogne

På camping uden telt…. ja det er muligt at tage på dejlig campingferie uden telt. Du kan i vores lille hjørne af Danmark leje  et færdigt opslået safaritelt, familietelt eller et lille 2 personers spidstelt. Når du lejer et telt kan i bruge campingpladsens faciliteter, og alle benytte fordelene ved at være på en campingplads. Der er dejlige forhold for både børn og voksne. Vores indendørs svømmehal (1.4-1.10) er også for alle vores gæster. Der er udendørs pool som er åbent i sommermånederne.

Teltene udlejes kun i sommerperioden og kan lejes for en eller flere dage. Skal du med færgen fra Hirtshals til Norge, Færøerne eller Island ligger campingpladsen kun ca. 5 minutters kørsel fra færgehavnen.

Glamping hvad er det?

Glamping er sammensat af glamuour og camping = Glamping. Så kan du tage på camping uden at have udstyr.

Safaritelte:

Vores “Glampintelte” er safari look telte som er klar til indflytning. Her er dobbeltseng og køjeseng, samt lille køkkenniche med køleskab, kogeplade, køkkengrej og spisebord. Fast gulv og terrasse. Toilet og bad kan frit benyttes i vores fællesbygninger.

Familietelte:

Vi har også vores familietelte (det er måske også glamping) som er fuldt udstyret med boksmadrasser til 4 personer. Teltene er kraftige villatelte, med god plads. Der er kogeplade, køleskab mm som i safariteltet.

Spidstelt:

Bare et lille telt, med plads til 2 personer. Fint til en enkelt “shelter overnatning”, når du måske ikke lige gider at slå dit eget telt op. Fast gulv men du skal selv medbringe liggeunderlag og sovepose.

Udlejnings campingvogne:

Vi har enkelte campingvogne som udlejes gennem vores fastliggere. Når du lejer en fastliggervogn betaler du et beløb for leje af vognen og et beløb pr person for opholdet. Hele beløbet indbetales til campingpladsen. Prisen for leje af vognen sørger vi for til ejeren af vognen.