Aktiv ferie

Er du til aktiv ferie kan du i området omkring Tornby Strand Camping og Hirtshals finde mange muligheder for aktiviteter  i naturen. Der er vandrestier, mountainbike spor, fiskemuligheder, løb i naturen, golfbaner, havet, stranden, ridestier og meget mere. På campingpladsen er der pool inde og ude og du kan også have hesten med på camping.

Maskot på tornby strand camping

Aktiv ferie

Er du til aktiv ferie kan du i området omkring Tornby Strand Camping og Hirtshals finde mange muligheder i naturen. Der er vandrestier, mountainbike spor, fiskemuligheder, løb i naturen, golfbaner, havet, stranden, ridestier og meget mere. Du kan også have hesten med på camping.

Maskot på tornby strand camping

Orienteringsløb

Aktiv ferie orienterings løb i Tornby KlitplantageOrienteringsløb i Tornby Klitplantage. Der kan købes kort i receptionen, til de faste poster i plantagen. Der er opstillet en fast trænings bane i Tornby Klitplantage.

OK-Vendelboerne

Rollespil i Tornby

Rollespil i Tornby Klitplantage Yxenskoven vikingemarkedEr du til aktiv rollespil så der det helt vild hvad der sker i Tornby Klitplantage. Du er aktiv velkommen bland vikinger aser og andre af mystiske væsener Hver 3 søndag i hver måned. Der kan lejes kostymer og alle over 8 år kan deltage. yxenskoven.dk

Løbeture

aktiv på campingferieLøbetur til og på stranden en dejlig morgen eller i klitplantagen ved pladsen. Der er afmærkede stier i klitplantagen. Hvert år går nogle af coast to coast turen forbi vores campingplads. Havstrygerløbet afholdes af lø’beklubben havstrygerne i Hirtshals.

Cykelferie / cykelruter

Cykelruter i nordjylland hirtshalsCykelferie alene eller med familien er en dejlig for for ferie. Du kan også tage cyklen med på ferie og opleve naturen og området på cykel. Der er mange dejlige cykelruter i Nordjylland og cykelstier ved de fleste store veje.

Se cykelruter her: Cykelruter i Nordjylland.

Find inspiration til cykelferie her: cykelruter 

Mountain bike MTB-spor

cykelruter i nordjylland og vendsyssel på cykelferie campingDer er det fedeste MTB spor i Tornby klitplantage. Både underholdende og udfordrende. Hvid ca 10 km, Sort ca 14 km. ca 85 hm. Du kan også tage på tur i området på mtb der er mange klitplantager med gode veje.

Officielle MTB spor i afstand fra campingpladsen:
5 km Tornby klitplantage 16 km Bagterp Plantage 23 km Tversted plantage 33 km Tislum bakker 36 km Katsig bakker 45 km Skagen klitplantage 48 km Gateway Blokhus

Tornby Klitplantage

Naturen i nordjylland ferie i vendsysselTornby Plantage (548 ha) er en højtbeliggende, vindudsat vestkystplantage 4 km syd for Hirtshals. Bevoksnings grænsen mod havet følger en 15-25 m høj, tidligere havskrænt, der er gennembrudt af talrige dybt nedskårne ådale. Neden for skrænten befinder man sig på hævet stenalder-havbund, som i et 300 m bredt bælte er dækket af frodig grønsværklit med en front af hvide havklitter.
www.naturstyrelsen.dk

Uggerby å og Kanofart

Kanofart hvor er der udlejning af kanoer i nordjyllandDer er kanofart fra Uggerby og Sindal hvis du vil opleve åen fra vandsiden. I Uggerby å kan du også fiske. Der skal lokalt fisketegn til dette kan købes hos på turistkontoret i Hirtshals
www.uggerby-kanofart.dk

Cykelruter

Cykelruter i Nordjylland visit danmarkVestkystruten går forbi Tornby Camping. ruten strækker sig fra Tønder til Skagen. Der er en fin dagsrejse til Blokhus ca. 50 km. Strækningen Tornby til Skagen er 55 km.
Cykleruten går gennem en usædvanlig dejlig vestkystnatur i Tornby Klitplantage i et landskab præget af store vandreklitter afbrudt af mellemliggende sletter og med en både særpræget og frodig planteverden.

Mere: www.visitdenmark.com

Golfbaner

Golfbaner i nordjylland aktiv ferieDer er dejligt med aktiv golfferie. Du behøver ikke at tage syd på for at opleve smukke og unike golfbaner. I Nordjylland er du aldrig langt fra en ny golfbane. Tag på weekend med venner eller familien i en dejlig hytte på vores campingplads. Du kan også tage et spil minigolf på vores 18 hullers minigolfbane.

Se golfbaner i Nordjylland: www.tornbystrand.dk

Geocaching

Aktiv ferie med familien geocathing i naturenTag på skattejagt i den Nordjyske natur og byer. Når du tager på Geocaching oplever du altid nye steder og spændende nye steder og viden. En dejlig måde at være sammen med familien på og opleve noget nyt www.geocaching.com

Rideruter

Horcemap rideruter i Nordjylland Vore campingplads ligger på en af ride ruterne i Toppen af Danmark.  Du kan opleve den helt unikke tur gennem den Nordjyske natur. Stien/ruten er afmærket og kan også downloades på Horsemap.dk Tag din hest med på camping eller bare en tur rund i området ved Hirtshals. Vi har fold til hesten og du kan leje hytte eller sove i telt/campingvogn.

Se mere her på Horcemap

18 hullers minigolf

hvor kan jeg spille minigolf gode minigolfbaner

Er du på ferie i sommerhus, på camping eller trænger du til aktiv underholdning med, kollegaer, venner eller familien. Så skal du prøve vores minigolfbane. Der er 18 spændende og udfordrende huller. Banen er renoveret og udbygget i foråret 2020. Køller og bolde udlejes fra butikken på campingpladsen. Se Minigolfbane

Kystfiskeri

Fiskeri ved vestkysten strand Du kan fiske fra stranden langs vestkysten og ved Tornby strand. Det er godt at fiske ved Hirtshals fyr der er et stenrev ud for fyret. Du skal have fiskekort for at fiske ved havet i Danmark.

Havfiskeri

Lystfisker ture med båd hvor skal vi fange torsk i havetLystfiskerture fra Hirtshals til det gule rev, gamle vrag eller langs kysten. Du kan komme på mange forskellige ture med båd fra Hirtshals. Se mere her på siden: Lystfiskeri

Fiskeri ved åen

lystfiskeri ved åer og vandløbDer er mange åer hvor du kan fange ørred, laks, aborre  og andre ferskvandsfisk. Fisketegn fra den lokale lystfiskerforening eller tilladelse fra lodsejer er påkrævet ved fiskeri  i Danske åer.

Fiskeri fra mole

Fiskeri fra molen i HirtshalsDu kan fiske fra molen i Hirtshals. Her kan du fange fladfisk, torsk, sej, makrel, sild og mange andre fisk. Det er muligt at fiske fra de fleste moler i Nordjylland. Østkysten og vestkysten giver mulighed for forskellige fiskeoplevelser. Du skal have fiskekort for at fiske ved havet i Danmark.

Put and take

Put and takeDer er mange put and take fiskesøer/fiskeparker her i området se mere her: Put and take i Nordjylland

Svømning

Campingplads med udendørs svømmepøl nordjylland tversted hirtshalsDu kan svømme i campingpladsens indendørs eller udendørs swimmingpool. Det er også dejligt ved stranden. Der er svømmehal i Hirtshals og et stort vandhus i Hjørring.

Aktiv ferie i Danmark.

Hvis du er aktiv og vil holde en aktiv ferie er der på campingpladser i Danmark mange muligheder for at benytte naturen omkring vores campingplads. Der er swimmingpool på campingpladsen hvor du kan svømme og vi har indendørs pool åben fra 1.4 – 1.10. Cykelferie med familien eller vennerne er også dejlig aktiv ferie. Tæt ved campingpladsen i Tornby Klitplantage ligger super godt udfordrende MTB spor for øvede og for almindelige brugere.

Masser af cykelruter i området for hele familien. Cykelrute 1 vestkystruten / nordsee trail går lige forbi campingpladsen. En af hærvejens ruter starter i Hirtshals og der er mange afmærkede stier og vandreruter i området.

Det er muligt at leje almindelige cykler på campingpladsen (Begrænset antal)

Er du til natur og strand er der i Nordjylland aldrig langt til skov og strand. Campingpladsen ligger 1 km fra en af Danmarks bedste badestrande og mellem stranden og campingpladsen ligger Tornby Klitplantage.

Du kan som lystfisker tage med kutter ud fra Hirtshals til det gule rev for at fange torsk og andre af havets mange fisk. Der kan fiskes fra kysten, Hirtshals mole og i en af de mange nordjyske fiskesøer. Vestkysten er lige ved pladsen og der er kun 35-45 minutters kørsel til østkysten.

Aktiv i naturen med familien ved at gå på geocaching i området. Så får i set området på en ny måde og samtidigt oplevelser sammen og motion.